Saturday, December 8, 2007

Kasukas kaheteistkümne tunniga

Tiiapinnib ilusate ja heade ostude kohta.
Kolisin täna suurt last. Lahkus emakodust teistkordselt, tiivad juba kannavad;)
Võtsin aga kaubiku, keskmiku (selle tugeva jalgpalluri) appi ja voilà! Laadisime raskemaid ja kergemaid asju auto täis ja kõige peale virutas laps kaks kasukat, üks ilusam kui teine. See üks toodi nimelt eelmisel aastal Indiast. Tüdrukutele meeldib ikka eksoot ja nii ta tutvubki järjekindlalt India ookeani ümbrusega. Vot jalutasid nemad peikaga mööda hiigelsuure India pealinna tänavaid, kui tüdrukul ootamatult käest krabati ja nahapoodi sisse tõmmati. Selles käest-ja tagumikust krabamisest poleks muidu mõtet kirjutadagi, üksikult kulgevat blondiini oleks isegi solvanud see krabamata olemine, aga nahapoes esitati pakkumine, millest oli võimatu keelduda. Noored olid end tegelikult juba järgmisel päeval väljuva lennuki ootele sättinud, tegid naasama aega parajaks, aga võimatu on keelduda pakkumisest, mis lubab sulle 12 tunni jooksul õmmelda viimaselt vinge kasuka, täpselt omaniku mõõte ja soove arvestades. Sealsamas mõõdeti neiuke üle, nahakuhjast valiti ühiselt sobiv ja hommikuks paluti teise proovi. Rahutu öö Dehli odavas klimaatorita hotellis möödus kiiresti, uneledes sõbrannade kadedatest pilkudest.....;) Vilkad pruunid poisikesed olid öö läbi nõela-niiti välgutanud, igatahes oli hommikuks kasukas proovivalmis ja kaks tundi hiljem kandmisvalmis, noh nii kolmekümnekraadises kuumuses;) Maksis too nahast ime minu keskmise mobla kuuarve jagu.
Loodan, lapsuke, et sa ei pahanda, ma lihtsalt teen hindude töökultuurile reklaami:)

5 comments:

valgeseelik said...

Wouuuu!!! No see ei tee mitte ainult sõbrannasid kadedaks! :);)
Ma pole küll kunagi soojade maade fänn olnud, pigem selline põhjamaade armastaja, aga selle jutu peale tahaks isegi sinna minna ja kasukaga tagasi tulla! :):):)

helle said...

Aga mis on olnud halb ost?

joodikupoeg said...

Lähiaja halvim ost on beebimonitor, mille lubatud 300 meetrisest tegevusraadisuest on linnatingimustes alles vaid ülemise ja lumise korruse vaheline:( Seega ei mingit kaubanduskeskuses käimist, et laps magab autos. Ja kuigi ma tavakliselt hindade üle ei virise, siis see ost lõi hinna-kvaliteedi suhtelt küll pahviks.

helle said...

Väljamaa filmides saab nende beebimonitoridega alati nalja. Umbes nii, et ühed käivad lapse toas midagi omavahel sosistamas, ja siis teised kuulevad seda näiteks all elutoas. On siis vastavalt stsenaariumile kas naljakas või piinlik.

helle said...

No nii halb ost see beebimonitor nüüd ka ei olnud, et sa sellest üle ei saa:-) Kus oled, sõber?