Wednesday, February 27, 2008

90-60-90

Need on muidugi tüdrukute mõõdud. Poisil olid täna arstil käies 7,7 kilo, 67 senti ja 43 senti, viimane on siis pea ümbermõõt. Kaaluiive oli kaks esimest kuud ligi kilo kuus, nüüd pea pooleteise kuuga ainult nats üle poole kilo, on see normaalne? Mulle tundus nagu natuke alatoitluse moodi...;) Sutsaka süsti sai kah, ei teinud teist nägugi. Putru hakkab saama, oi seda pudrutamist siis:) Aga kui juba tüdrukutest juttu tuli, siis ei saa mitte ütlemata jätta, et kui väike tüdruk hakkas unistama uuest telefonist - tal on nimelt mu suure tütre vanaks jäänud mobla praegu - siis arvas ta, et järgmisel aastal võiks mu vanem jälle nooremale enda endise pärandada....Nii see siis käib, mõtlesin ja ütlesin ka, et noorem õde saab ikka vanema õe vanad asjad endale....
Mhmmmhhhh....jajaaaaa;)

5 comments:

kukupai said...

Kui poiss esimeste kuudega palju juurde võttis, siis vist nüüd on aktiivsemaks muutunud, liigub rohkem ja kui muidu kõik korras, siis pole kaalu pärast väga vaja muretseda. Arst kindlasti arvas ka midagi või kuidas. Kilo kuus on ikka üle normi ju.

Anonymous said...

meie 9 kuune preili kaalub nõksuke rohkem :)Kuigi tegu poisiga, siis ma ikkagi ei muretseks. Ilmselt liigub juba rohkem.

helle said...

Ära liiga paksuks sööda, hakatakse koolis narrima!

Ti:a said...

issi on lihtsalt ahviarmastusega...
;) muudkui kardab ,et gramm siia või sinnapoole puudu on.

Karlsonis kartis Väikevend ka, et ta lisaks suure venna riidetele ja asjadele ka vanad pruudid endale saab :)

Morgie said...

vanade telefonide pärandamisel on sügav mõte sees - väga väikesele lapsele ei maksa uut ja edevat anda, jõhkardid tulevad kallale ja võtavad ära.
Võeti minu õe lastelt, esimeselt siis kui ta oli 10aastane, lihtsalt suurem poiss balti jaamas tõmbas käest - ja nooremalt siis, kui ta oli 11 aastane, ähvardati kambaga ja sunniti telefoni ära andma. Mõlemitel tutikad, järelmaksuga võetud moblad.
Oma lapsele andsin enda vanu telefone niikaua kuni ta kasvas piisavalt suureks ja ähvardavaks, et pommijatest üle olla. Nüüd siis saan mina tema vanu telefone :D
Need on täitsa okeid.