Tuesday, October 23, 2007

5 latti - ainult ilusad mälestused

Maarika võitis vaatajaküsimusele õigesti vastamisega perepuhkuse Pärnu Victoria hotellis ja Audru golfiklubis päeva koos õpetusega. Ta võitis üldse kogu aeg igasuguseid asju, ma ei liialda - iga kuu oli EPL või mingi muu lugejamänguga meil kaminasimsil pilet kontserdile, teatrisse, mingi raamat.....Ta oli ka hasartmängur:) Bingoloto selliseid mõnesajakrooniseid võite sai ta mitu korda aastas, just suvel tuli ka üle tuhandene laks, mille üle ta oli eriti rõõmus. Kui ma teda tögasin, et kellel veab õnnemängus, sellel ei vea armastuses, oli tema kaunite huulte tagant alati tulemas ÕIGE vastus - aga minul veab mõlemas!:)
Niisiis sõitsime augusti algul Pärnu poole. Olime pikalt arutlenud, mida selle päevaga teha - teatrid olid suvepuhkusel, kontserte ei toimunud, vabaõhuetendus kuskil lähedal oli mingi eriline saast ja nii tekkiski mõte, et põrutame õige Lätti, lapsel sõbrantsidele tore öelda, et sel aastal kah välismaal käidud;) Seekord sõitsin Lätis ettevaatlikult, eelmise aasta totakas 20 trahvilatti oli eriti hästi meeles. Käisime mitmes Põhja-Läti linnakeses, sihukesed uimased olid teised ja MITTE KUSAGIL ei saanud kauplustes tasuda kaardiga. Oli küll paar tundmatu nimega panga automaati, aga sinna ei julenud ma oma Visa toppida. Kõht oli tühi ja plika jorises juba ammu, et tahab kohalikku kommi, kui lõpuks Saulkrastis tiirutas jäi silma SEB Unibanka automaat. See saadanas oli nii vastu päikest, et ma kihutasin Maarika enda kaardiga latte võtma. Mul polnud prille kaasas ja kartsin, et ei saa vastupäikest ekraanilt tundmatus keeles õieti midagi aru. Maarika küsis korra, et mina või?, aga ronis rõõmsalt autost välja ja veeres oma seitsmekuise kõhuga paarikümne meetri taga asuva automaadi juurde. Eks ta pidi ka nina vastu ekraani panema, et õigeid tähti välja lugeda ja numbreid sisse toksida. Aga siis ta juba tuli, naeratades võidukalt ja juba kaugelt näidates automaadi poolt lahkelt tagastatud kaarti ja viielatist rahatähte. Saulkrasti veikalsis tahtis väike tsikk ise kangesti kohalikku kommi osta, andsime raha talle ja läksime kuuma ilma eest jahedasse autosse varju, läks ikka tükk aega, enne kui ta tuli.....Rafaello kommikarp käes;))))) Eks me Maarikaga muigasime mõlemad, aga ei tikkunud midagi õiendama lapse kallal:) Pärnus jalutasime niisama linnapeal, käisime õhtust söömas ja hiljem Lounges lattet joomas, Victoria oli nagu hotell ikka ja oligi esimene osa võidetust kulutatud.
Audrus meil jäigi ja jääbki käimata.....

2 comments:

Ti:a said...

ja ühel teisel hotellis olemise aegu vaatas üks mees telekast, kuidas tema naine ujub ja et siis kõva häälega karjudes kohale tormata, kui keegi peaks lühinägelik olema ja liiga lähedalt vaatama :)

joodikupoeg said...

Alles nüüd sain aru....Jah, ühes kenas spaas on otse lustibasseinile suunatud kaamera, mille pilti saab parematest tubadest hiilida;)
Aga vaatasid teda kõik mehed, sellisest naisest ei minda hindamata mööda.....