Sunday, October 14, 2007

Värnik kaotas kiki!

Jah, ma vaatan saadet "Tantsud tähtedega";) Esiteks seepärast, et aastat kakskümmend tagasi käisin kah Taelade tantsuklubis ja teiseks seepärast, et tütar töötab ööd-päevad läbi selle saate kallal ja no tahaks ju teada, mida ta siis teeb;)
Kui peale Värniku kiki kadumist lava taga Liivak Kaisalt küsis, et kas too on kah midagi tantsimise käigus kaotanud ja too vastas, et on küll, mõnel kleidikesel on ikka nii peenikesed paelakesed, et libisevad lausa iseenesest seljast, meenus mulle 8. klassi lõpuekskursioon. Ekskursiooni esimene päev oli möödunud inimkaotusteta ja see tuli esimeses peatuspaigas Lätimaal kindlasti tasa teha. Võtsime aga telkides viina ja nahistasime tüdrukutega. Hommikul ronisime hambaid pesemata bussi ja kui viimastena saabusid ühisest telgist meie matemaatikaõpetaja, kes oli meeskodanik ja bioloogiaõpetaja, kes oli naiskodanik, ning bioloogiaõpetajal ühes jalas oli sukk ja teises polnud ja ta suvatses veel magamatusest ja.....millestki veel kähiseva häälega käratada, et mis veider hais see siin bussis on, siis pahvatas kogu bussiseltskond naerma ja meie matemaatikaõpetaja, kes oli meeskodanik, juhtis meie bioloogiaõpetaja, kes oli naiskodanik, tähelepanu tema puuduvale aksessuaarile.
Ekskursiooni teine ja kolmas päev möödusid õppurite ja õpetajate täielikus üksteisemõistmises.
Vot nii palju oli kasu tänasest telekavahtimisest, et kooliaeg tuli meelde:)

2 comments:

kukupai said...

Huvitav, mitu ühisjoont tuleb ette - elad Nõmme keskuse lähedal nagu mina, Taelade juures tantsimas käinud - mina ka. Kus pagana koolis Sa käisid siis?

joodikupoeg said...

Äi mul pole äbeneda miskit - esimene kool oli 4.KK ja viimane Marksismi-Leninismi Õhtuülikool;)