Saturday, October 6, 2007

Telerijooks

Sõber mul hobisportlane, isgi maratoni on jooksnud. Täna tuli tal siis abikaasa nõudmisel osaleda telerijooksus. Kell polnud veel üheksagi, aga mul juba telefon pläriseb - sõber soovis spetsiifilist konsultatsiooni - Selver paiskas nimelt müüki 10 telekat hinnaga 799.-Kr. tükist ja laupäeva hommikul, 10 minti enne avamist oli Järve Selveri ukse taha moodustunud paarisajapealine odavat telerit ihkav inimsülem.
Sõbra varahommikune ärev telefonikõne tähendaski seda, et mees üritas minu käest uurida, kus need imelised aparaadid müügisaalis võivad asuda, ta oli lausa koos noorema tütrega ennast spurtima sättinud. Vahetasime ja jagasime siis arvamusi, kuni tuli kiire lõpp kõnele, massid hakkasid liikuma;) Umbes tunni pärast helistasin ise ja tundsin siis huvi, aga mehe jutt oli lühike ja morn - ilma jäivad. Muidugi, kussa sprintijatele-spurtijatele vastu saad, kui ise rohkem maratonimees oled:)

1 comment:

Karuema said...

vat kuhu viib see turumajandus ja ohtra tarbimise mõtteviis...kurb muidugi. siin soomes on ka selline komme, et kui on alennused, siis kõik keeravad vaikselt ostuhulluks...muidu toredad inimesed...